Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε εγγραφή και συνέδεσε το Facebook προφίλ σου.
Βήμα 1
Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε εγγραφή και συνέδεσε το Facebook προφίλ σου.
Δες τα Scoop μέρη μέσα από την εφαρμογή και κάνε Post, Comment ή Like σε posts φίλων μέσα σε αυτά.
Βήμα 2
Δες τα Scoop μέρη μέσα από την εφαρμογή και κάνε Post, Comment ή Like σε posts φίλων μέσα σε αυτά.
Οι πόντοι προστίθενται αυτόματα στο προφίλ σου βάση της social ενέργειάς σου και μπορείς να τους εξαργυρώσεις ανά πάσα στιγμή ανάλογα με το Scoop επίπεδο που έχεις φτάσει και να λάβεις την αντίστοιχη επιβράβευση.
Βήμα 3
Οι πόντοι προστίθενται αυτόματα στο προφίλ σου βάση της social ενέργειάς σου και μπορείς να τους εξαργυρώσεις ανά πάσα στιγμή ανάλογα με το Scoop επίπεδο που έχεις φτάσει και να λάβεις την αντίστοιχη επιβράβευση.

Συχνές Ερωτήσεις

1) Τι είναι το Scoop και πως λειτουργεί;

Το Scoop είναι μια εφαρμογή που επιβραβεύει τον πελάτη μιας επιχείρησης εστίασης ή αναψυχής για τις συχνές του ενέργειες στο Facebook μέσα από την επιχείρηση. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή και μετά την εγγραφή να συνδέσετε το Facebook λογαριασμό σας. Αυτόματα μπορείτε να δείτε στη «Ροή» τις social ενέργειες των φίλων σας που έχουν την εφαρμογή αλλά και να εντοπίσετε τις Scoop επιχειρήσεις μέσα από το χάρτη. Η εφαρμογή εντοπίζει την επίσκεψή σας σε μια Scoop επιχείρηση. Έτσι, κάνοντας post, ανεβάζοντας μια φωτογραφία ή video αλλά ακόμα και κάνοντας comment, share, like σε posts φίλων κερδίζετε πόντους που αποθηκεύονται στο προφίλ σας του συγκεκριμένου μαγαζιού που βρίσκεστε. Οι Scoop πόντοι κατηγοριοποιούνται σε 6 διαφορετικά επίπεδα που αντιπροσωπεύουν και μια επιβράβευση που έχει καταχωρηθεί από τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Συγκεντρώνοντας τους πόντους που απαιτούνται μπορείτε να λάβετε και την αντίστοιχη επιβράβευση.

2) Πώς παίρνω την επιβράβευση που δικαιούμαι;

Έχοντας συμπληρώσει τους πόντους που αντιστοιχούν σε ένα επίπεδο, η εφαρμογή σε ενημερώνει αν επιθυμείς να εξαργυρώσεις την αντίστοιχη επιβράβευση ή να συνεχίσεις να συγκεντρώνεις πόντους ώστε να φτάσεις το επόμενο επίπεδο που αντιστοιχεί και σε σημαντικότερη (από οικονομικής πλευράς) επιβράβευση. Για την εξαργύρωση μπορείς να πατήσεις «Αποδοχή» και να το δείξεις στον υπάλληλο του καταστήματος, ο οποίος και θα πληκτρολογήσει ένα μοναδικό κωδικό. Οι πόντοι που εξαργυρώθηκαν αυτόματα αφαιρούνται από το προφίλ σου για τη συγκεκριμένη επιχείρηση και εσύ απολαμβάνεις το δώρο σου.

3) Αν κάνω μια social ενέργεια στο Facebook χρειάζεται να περιμένω για επιβεβαίωση;

Εφόσον η ενέργεια γίνει μέσα από την εφαρμογή μας τότε αυτόματα οι πόντοι που αντιστοιχούν στη social ενέργειά σας προστίθενται στο προφίλ σας και ενημερώνεστε για τους Scoops πόντους που κερδήθηκαν.

4) Η εξαργύρωση των πόντων μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε επιχείρηση;

Οι πόντοι αντιστοιχούν στην επιχείρηση μέσα από την οποία έγινε η social ενέργεια και μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο σε αυτή.

5) Πώς κερδίζω και πώς εξαργυρώνω πόντους;

Δεν υπάρχει όριο στους φίλους που μπορείτε να προσκαλέσετε. Όσοι περισσότεροι φίλοι σας δοκιμάσουν το Scoop, τόσο πιο πολλούς πόντους θα κερδίσετε.

6) Δεν έχουν περαστεί οι πόντοι επιβράβευσης μου. Γιατί;

Οι πόντοι επιβράβευσης προστίθενται αυτόματα στο προφίλ σας αμέσως μετά την ενέργειά σας (post, comment, like). Αν παρόλα αυτά θεωρείτε ότι δεν έχουν περαστεί κάποιοι πόντοι επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να το δούμε άμεσα.

7) Δεν μου έκαναν την έκπτωση στην επιχείρηση που επισκέφτηκα.

Είναι πιθανό κάποιος υπάλληλος της επιχείρησης να μην είχε ενημερωθεί σχετικά με την συμμετοχή της επιχείρησης στο Scoop. Eπικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να το διερευνήσουμε και να το διευθετήσουμε άμεσα.

8) Ενδιαφέρομαι για εγγραφή στο Scoop. Πώς θα μάθω περισσότερες πληροφορίες;

Μάθετε περισσότερα για το τι μπορούμε να σας προσφέρουμε με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 26510-32295 για να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας και να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες από κοντά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχετε. 

Lime Technology

Λεωφόρος Δωδώνης 9, Ιωάννινα

Τηλ : +30 26510 32295

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.